Analyse en Ontwerp

Samen analyseren wij jouw organisatie, project of uitdaging. Jij kent jouw omgeving het beste. Ik ken het digitale landschap het beste. De analyse leidt tot een definitie van het probleem wat jij probeert op te lossen. Deze input gebruik ik om een passend en duurzaam ontwerp te maken, welke gerealieerd kan worden in desgewenste omgeving.

Informatie analist

Op veel plekken waar ik werkzaam ben geweest, was ik de 'informatieanalist'. Een omschrijving van een Informatieanalist is:  "De Informatieanalist analyseert het bedrijfsproces en informatiestromen binnen een organisatie. Hij brengt hierin veranderingen aan die het bedrijf efficiënter helpen te werken." Dat doe ik dus, vooral op een online vlak.
Meer weten? Dan dan contact met mij op!

Functioneel ontwerper

Officieel komt de functioneel ontwerper aan bod, na de informatieanalist. Ter verduidelijking weer een definitie: "Een functioneel ontwerper is iemand die de bedrijfsprocessen en informatiestromen omzet naar functionele informatie systemen en specificaties." Ook dit heb ik veelvoudig gedaan en mag mij hierin wel expert noemen. 
Meer weten? Dan dan contact met mij op!

Product owner by proxy

Bovenstaande disciplines zijn ontstaan tijdens het via de waterval-methodiek ontwikkelen van projecten. Deze methodiek geniet niet meer mijn voorkeur. Agile is de toekomst! Een mooie term voor mijn rol is ooit geweest 'product owner by proxy', oftewel interne product owner. De externe product owner bepaalt de waarde van de business, ik vertaal de business op duidelijke wijze naar user stories en andere uitkomsten die nodig zijn om het project zo succesvol mogelijk te ondersteunen. In deze rol ben ik een soort flexibele informatieanalist en functioneel ontwerper in één! 
Meer weten? Dan dan contact met mij op!

Wat kan ik voor u doen?

In een notendop heb ik proberen te introduceren wat ik gedaan heb. Wat kan ik voor je doen? Je kunt het contactformulier invullen of mij bellen (0652592276) met jouw vraag. Ik ben zeer benieuwd naar jouw uitdaging.

Analyse en Ontwerp