Joomla ontwikkeling, beheer en onderhoud

Meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en onderhouden van Joomla! websites. Een site is snel ontwikkeld met Joomla! maar heb je er dan ook wat aan? Zen Eleven haalt het optimale uit het Joomla! content management systeem (cms) en zorgt dat het op een duurzame manier jouw bedrijf of uitdaging ondersteund. Beheer en onderhoud horen zeker bij een project om duurzaam online te zijn. 

Onder de naam Webmosfeer - Internetbureau bieden wij onze diensten aan. 

Ontwikkeling

Een goede site ontwikkelen begint bij de juiste doelen, doelgroepen en een goed ontwerp. Zen Eleven zorgt dat dit op orde is voordat er iets gebouwd wordt. Wij leveren gaan fabriekswerk, maar maatwerk sites die bijdragen aan jouw doelstellingen. We ontwikkelen een basis die jij in het Joomla! cms kan onderhouden.
Meer weten? Kijk op de site van Webmosfeer.

Beheer

Een website dient ook beheerd te worden. Inhoudelijk kun je dat natuurlijk zelf het beste, maar er komt nog veel meer bij kijken om een succesvolle website te runnen. Je wilt ook goed gevonden worden in Google, bijvoorbeeld. Wij zorgen voor die kleine dingen die jij niet wilt weten, maar die wel gedaan moeten worden.
Meer weten? Kijk op de site van Webmosfeer.

Onderhoud

Het Joomla! csm moet onderhouden worden om ervoor te zorgen dat de site online blijft. Je wilt niet dat deze gehacked wordt. Zen Eleven zorgt ervoor dat jouw site in de gaten gehouden wordt. Dat er backups gemaakt worden en dat de software altijd up-to-date is, zonder enige moeite van jouw kant. 
Meer weten? Kijk op de site van Webmosfeer.

PORTFOLIO

Er wordt nog gewerkt aan een aparte Joomla!-Wordpress website, dus tot die tijd vind je onderstaand de meest recente projecten:

Joomla ontwikkeling, beheer en onderhoud